Prin utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu utilizarea cookie-urilor privind regulamentul cookies. Accept
Meniu

Bonluo Ghiozdan Negru Pe Roți Calitate Premium Business-Class Dimensiuni 50*30*20cm

Preţ:
300 lei
239 lei
Reducere: 20%
Model: CH-1209-BLACK
Stoc: în stoc

Dimensiuni 50*30*20cm 

Dimensiune Maximă Laptop : 35*22 cm

Cu Schelet Încorporat

Prima imagine este întotdeauna culoarea reală a produsului, restul imaginilor sunt doar de referință.

Culoare
 
Cantitate:buc

Descriere

Ghiozdanul pe roți este un accesoriu practic și versatil, conceput pentru a-ți ușura transportul și a-ți oferi toate facilitățile de care ai nevoie într-un design inteligent. Cu o construcție bine gândită, acest ghiozdan este potrivit atât pentru școală sau birou, cât și pentru călătorii mai lungi.

Compartimentul principal, deși simplu, este spațios și perfect pentru organizarea eficientă a lucrurilor tale. În acest spațiu, poți depozita cărți, dosare, haine sau alte obiecte de care ai nevoie în rutina ta zilnică.

Al doilea compartiment este special conceput pentru laptop, asigurând protecția acestuia în timpul transportului. Astfel, poți călători în siguranță  fără să-ți faci griji cu privire la deteriorări.

Exteriorul frontal dispune de două buzunare de dimensiuni mici, ideale pentru obiectele de valoare pe care dorești să le ai la îndemână, precum cheile, telefonul sau portofelul. Aceste buzunare contribuie la accesul rapid și ușor la lucrurile esențiale.

Partea din spate are un spațiu special pentru ascunderea bretelelor. Acest detaliu transformă rapid și eficient ghiozdanul într-o valiză cu roți, oferindu-ți opțiunea de a-l trage pe roți atunci când nu dorești să-l porți în spate. Acest aspect este extrem de util în călătoriile mai lungi sau atunci când dorești să schimbi modul de transport.

Scheletul pe roți este integrat perfect în designul ghiozdanului și nu poate fi detasat. Acest lucru asigură o stabilitate optimă în timpul utilizării și îți permite să te deplasezi cu ușurință, fără a simți greutatea obiectelor din interior.

INFORMAȚII

Produsele sunt măsurate manual, deci poate apărea o abatere mai mică (maxim +/- 1-2 cm). În funcție de setările ecranului dumneavoastră, culoarea produselor poate diferi ușor de ceea ce vedeți pe monitor.
Livrare gratuită genți pentru genți în valoare de peste 200 lei
Livrare gratuită geamantan pentru gemantan, troler în valoare de peste 300 lei
Schimb și returnare în 14 zile de la primirea produsului.
Livrare rapidă pe teritoriul României 2-3 zile lucrătoare de la pregătirea coletului.

Recenziile Trustindex - Product page