Prin utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu utilizarea cookie-urilor privind regulamentul cookies.
Accept
Meniu

Youtube video

Bonluo Ghiozdan Negru De Dimensiune Mare Din Material Impermeabil (56*26*29cm)

Preţ:
125 lei
99 lei
Model: CH-2932-ALLBLACK

Dimensiune 56*26*29cm

Culoarea produsului este întotdeauna cea din prima imagine, cealaltă culoare se afișează doar ca referință!

INDISPONIBIL!
Dată lichidare stoc:
2024-03-20

Descriere

Ghiozdanul de dimensiune mare din material impermeabil este un accesoriu versatil și durabil, perfect potrivit pentru a-ți transporta toate obiectele esențiale într-un mod sigur și protejat de intemperii. Este fabricat dintr-un material special, rezistent la apă, care împiedică infiltrarea umidității și protejează conținutul ghiozdanului în caz de ploaie.

Cu o capacitate generoasă de depozitare, ghiozdanul mare îți oferă suficient spațiu pentru a transporta cărți, caiete, laptop, echipament sportiv sau orice alte lucruri de care ai nevoie într-o zi obișnuită sau în timpul călătoriilor lungi. Compartimentarea inteligentă a ghiozdanului include multiple buzunare și compartimente, permitându-ți să-ți organizezi obiectele în mod eficient și să le găsești rapid atunci când ai nevoie de ele.

Designul ergonomic al ghiozdanului asigură confortul în utilizare. Bretelele ajustabile împreună cu spatele căptușit, reduc presiunea asupra umerilor și a spatelui, oferindu-ți o experiență de purtare confortabilă chiar și atunci când ghiozdanul este complet încărcat.

Pe lângă funcționalitatea sa excelentă, ghiozdanul de dimensiune mare din material impermeabil poate fi, de asemenea, un accesoriu elegant. Aspectul său modern și atrăgător se potrivește perfect în diferite contexte, fie că este vorba despre o zi la birou, o excursie în natură sau o călătorie în oraș.

INFORMAȚII

Produsele sunt măsurate manual, deci poate apărea o abatere mai mică (maxim +/- 1-2 cm). În funcție de setările ecranului dumneavoastră, culoarea produselor poate diferi ușor de ceea ce vedeți pe monitor.
Livrare gratuită genți pentru genți în valoare de peste 200 lei
Livrare gratuită geamantan pentru gemantan, troler în valoare de peste 300 lei
Schimb și returnare în 14 zile de la primirea produsului.
Livrare rapidă pe teritoriul României 2-3 zile lucrătoare de la pregătirea coletului.
Retur gratuit simplu și ușor.
Relații cu clienții Număr de telefon: +40312297057
Număr de Whatsapp: +40756944578 (Atentie! Doar Pentru Mesaje)

Recenziile Trustindex - Product page