Prin utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu utilizarea cookie-urilor privind regulamentul cookies. Accept
Meniu

Bonluo Geantă De Voiaj Neagră Pe Roți De Dimensiune Wizzair (40*30*20cm) Extensibil+22 cm

Preţ:
170 lei
135 lei
Reducere: 21%
Livrare estimată 06 Decembrie 2023
Model: CH-J6511-BLACK
Stoc: Stoc epuizat

Dimensiuni : 40*30*20cm

Dimensiune extinsă: 40*52*20cm

Roțile nu sunt detașabile

Culoare
 
Indicaţi accesoriile pe care doriţi să le mai adăugați în coş!
BONLUO Set 10 Recipiente Pentru Călătorie Verzi/Transparente BONLUO Set 10 Recipiente Pentru Călătorie Verzi/Transparente
60 lei 45 lei

Descriere

Geanta de voiaj cu roți incorporate este un accesoriu perfect pentru călătoriile tale, concepută pentru a-ți facilita transportul și a-ți păstra lucrurile organizate. Cu un design practic și versatil, această geantă oferă un spațiu generos de depozitare, perfect pentru a încăpea tot ceea ce ai nevoie în timpul călătoriilor tale.

Compartimentul principal al genții este extrem de spațios, permițându-ți să împachetezi haine, obiecte personale și alte necesități fără nicio problemă. De asemenea, este prevăzut cu două buzunare deschise pe laterale în interior, oferindu-ți o modalitate excelentă de a-ți organiza și separa obiectele mici.Un aspect distinctiv al acestei genți este capacitatea sa de a se extinde în înălțime cu ajutorul unui fermoar special, creând astfel un compartiment suplimentar. 

Cu roțile sale incorporate, geanta este ușor de manevrat și poți să o tragi cu ușurință, fără a resimți greutatea conținutului său.  Indiferent dacă ești într-o escapadă de weekend sau într-o călătorie mai lungă, geanta de voiaj cu roți îți oferă practicitate și stil într-un singur pachet.

INFORMAȚII

Produsele sunt măsurate manual, așadar dimensiunile pot fi diferite cu puțin (max.+/-1-2 cm). În funcție de setările ecranului, culorile produsului poate diferi ușor de culorile pe care le vedeți pe monitor.
Livrare gratuită genți pentru genți în valoare de peste 200 lei
Livrare gratuită geamantan pentru gemantan, troler în valoare de peste 300 lei
Schimb și returnare în 14 zile de la primirea produsului.
Livrare rapidă pe teritoriul României 2-3 zile lucrătoare de la pregătirea coletului.
Retur gratuit simplu și ușor.

Recenziile Trustindex - Product page