Prin utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu utilizarea cookie-urilor privind regulamentul cookies. Accept
Meniu

Youtube video

Bonluo Geantă De Voiaj Neagră Extensibilă Cu Model Brodat Dimensiune Wizzair (40*30*20)

Preţ:
100 lei
79 lei
Reducere: 21%
Livrare estimată 06 Decembrie 2023
Model: CH-838-BLACK
Stoc: Stoc epuizat

Dimensiune : 40*30*20cm 

Dimensiune extinsă : 39*41*21 cm 

Prima imagine este întotdeauna culoarea reală a produsului, restul imaginilor sunt doar de referință.

Culoare
 
Indicaţi accesoriile pe care doriţi să le mai adăugați în coş!
BONLUO Set 10 Recipiente Pentru Călătorie Verzi/Transparente BONLUO Set 10 Recipiente Pentru Călătorie Verzi/Transparente
60 lei 45 lei

Descriere

Geanta de voiaj cu posibilitate de extindere este un partener de călătorie perfect pentru aventurile tale. Concepută pentru a oferi confort și funcționalitate, această geantă îmbină designul elegant cu caracteristicile de ultimă generație.

Cu un material impermeabil și rezistent, această geantă își menține aspectul proaspăt și conținutul uscat în orice condiții meteo. Indiferent dacă călătorești în zile ploioase sau în locații umede, poți avea încredere că obiectele tale valoroase sunt protejate.Cu posibilitatea de extindere, geanta se adaptează perfect la nevoile tale în timpul călătoriilor lungi.

Un avantaj extraordinar al acestei genți este capacitatea de atașare la un troler. Acest aspect inteligent îți ușurează transportul și îți permite să te miști cu ușurință prin aeroporturi sau în timpul călătoriilor, eliminând stresul și oboseala de a purta geanta în mână.

Compartimentul spațios al genții este destul de  încăpător pentru toate obiectele esențiale. Cu ajutorul celor două buzunare mici pe laterală vei avea acces rapid la obiectele mici. Buzunarul lateral deschis îți permite să păstrezi lucrurile la îndemână, în timp ce celălalt buzunar, închis cu fermoar, asigură securitatea obiectelor mai mici sau prețioase.

INFORMAȚII

Produsele sunt măsurate manual, deci poate apărea o abatere mai mică (maxim +/- 1-2 cm). În funcție de setările ecranului dumneavoastră, culoarea produselor poate diferi ușor de ceea ce vedeți pe monitor.
Livrare gratuită genți pentru genți în valoare de peste 200 lei
Livrare gratuită geamantan pentru gemantan, troler în valoare de peste 300 lei
Schimb și returnare în 14 zile de la primirea produsului.
Livrare rapidă pe teritoriul României 2-3 zile lucrătoare de la pregătirea coletului.
Retur gratuit simplu și ușor.

Recenziile Trustindex - Product page