Prin utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu utilizarea cookie-urilor privind regulamentul cookies.
Accept
Meniu

Bonluo Adaptor Încărcător Convertor Priză Universală De Călătorie

Preţ:
135 lei
95 lei
Livrare estimată 24 Mai 2024
Model: CH-M199
Stoc: în stoc

Cuprinde 

4 Spații Usb 

Priză Universală

Culoare
 
Cantitate:buc

Descriere

Adaptorul Încărcător Convertor Priză Universală De Călătorie este un accesoriu indispensabil pentru călătorii de orice fel. Cu un design compact și ușor, acesta poate fi ușor transportat în bagajul de călătorie fără a ocupa mult spațiu.

Adaptorul vine echipat cu multiple tipuri de mufe și prize, astfel încât să poată fi utilizat în aproape orice țară din lume. Indiferent de forma și configurația prizei din destinația ta, acest adaptor va permite conectarea sigură a diferitelor dispozitive electronice, cum ar fi telefoane mobile, tablete, laptopuri, aparate foto sau alte echipamente de încărcare.

Principala caracteristică a acestui adaptor este versatilitatea sa, oferind suport pentru prize cu diferite standarde de tensiune și frecvență, pentru a asigura o încărcare sigură și eficientă a dispozitivelor tale. Astfel, nu mai este nevoie să îți faci griji cu privire la compatibilitatea prizelor atunci când călătorești în străinătate.

Adaptorul Încărcător Convertor Priză Universală De Călătorie este dotat cu măsuri de siguranță pentru protecția dispozitivelor tale împotriva supratensiunii, supracurentului sau scurtcircuitelor. Astfel, poți fi liniștit că dispozitivele tale vor fi protejate în orice condiții.

Acest adaptor reprezintă o soluție practică și eficientă pentru călătorii frecvente sau pentru cei care călătoresc în țări cu standarde de priză diferite. Indiferent de destinația ta, cu ajutorul acestui adaptor, îți vei putea încărca dispozitivele electronice fără griji și vei rămâne conectat cu cei dragi sau cu activitățile importante pe tot parcursul călătoriei.

  Acesta Este Un Produs Acceptat De Către CE

INFORMAȚII

Produsele sunt măsurate manual, deci poate apărea o abatere mai mică (maxim +/- 1-2 cm). În funcție de setările ecranului dumneavoastră, culoarea produselor poate diferi ușor de ceea ce vedeți pe monitor.
Livrare gratuită genți pentru genți în valoare de peste 200 lei
Livrare gratuită geamantan pentru gemantan, troler în valoare de peste 300 lei
Schimb și returnare în 14 zile de la primirea produsului.
Livrare rapidă pe teritoriul României 2-3 zile lucrătoare de la pregătirea coletului.
Retur gratuit simplu și ușor.
Relații cu clienții Număr de telefon: +40312297057
Număr de Whatsapp: +40756944578 (Atentie! Doar Pentru Mesaje)

Recenziile Trustindex - Product page