Prin utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu utilizarea cookie-urilor privind regulamentul cookies.
Accept
Meniu

Bellugio Geantă De Voiaj Neagră Pe Roți Dimensiune Mică (30*50*30cm)

Preţ:
165 lei
139 lei
Livrare estimată 17 Iulie 2024
Model: PL-WA-6037-S
Stoc: Stoc epuizat

Dimensiuni : 30*50*30cm

Mâner maxim: 40 cm

Culoare
 

Descriere

Geanta de voiaj pe roți este un accesoriu practic și versatil, perfect pentru călătoriile lungi sau pentru o escapadă de weekend. Aceasta este prevăzută cu un buzunar cu fermoar pe exterior, care oferă acces rapid și ușor la obiectele personale de care ai nevoie la îndemână.

Fabricată din materiale durabile și rezistente, geanta de voiaj pe roți asigură o protecție excelentă pentru conținutul său și rezistă în fața uzurii și a condițiilor de călătorie. Designul său ergonomic și mânerul telescopic asigură un transport facil și confortabil, iar roțile solide și rezistente facilitează deplasarea ușoară în timpul călătoriilor.

Compartimentul principal al genții de voiaj oferă o capacitate generoasă pentru a încăpea hainele, obiectele personale și alte articole necesare în călătorie. Cu toate acestea, este important de menționat că geanta nu dispune de buzunare în interiorul compartimentului principal. Aceasta poate fi un avantaj pentru un aranjament liber și flexibil a obiectelor, în funcție de preferințele tale personale sau de nevoile călătoriei.

INFORMAȚII

Produsele sunt măsurate manual, deci poate apărea o abatere mai mică (maxim +/- 1-2 cm). În funcție de setările ecranului dumneavoastră, culoarea produselor poate diferi ușor de ceea ce vedeți pe monitor.
Livrare gratuită genți pentru genți în valoare de peste 200 lei
Livrare gratuită geamantan pentru gemantan, troler în valoare de peste 300 lei
Schimb și returnare în 14 zile de la primirea produsului.
Livrare rapidă pe teritoriul României 2-3 zile lucrătoare de la pregătirea coletului.
Retur gratuit simplu și ușor.
Relații cu clienții Număr de telefon: +40312297057
Număr de Whatsapp: +40756944578 (Atentie! Doar Pentru Mesaje)

Recenziile Trustindex - Product page